Προϊόντα
Special Offers
Είστε εδώ :: Αρχική Σελίδα » Digital Cinema

Digital Cinema

 

 

Εξερευνήστε τις αμέτρητες  δυνατότητες που έχει να προσφέρει  Ψηφιακός κινηματογράφος...

Είτε ψάχνετε για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας  για ταινίες μεγάλου μήκους  και 3D, εναλλακτικές επιλογές διασκέδασης, όπως live αθλητικά γεγονότα 3D ζωντανά στη μεγάλη οθόνη, ή  ένα ψηφιακό προβολέα για την επεξεργασία στο post-production ο ψηφιακός κινηματογράφος ανοίγει συναρπαστικές δυνατότητες και εμπειρίες.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, στούντιο και μεγάλου βελινεκούς κινηματογραφικές αλυσίδες σε όλο τον κόσμο ωφελούνται από τις πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες που ο ψηφιακός κινηματογράφος έχει να προσφέρει. Παράλληλα το κοινό απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή κινηματογραφική εμπειρία με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου ενώ παράλληλα απολαμβάνει τρισδιάστατες ταινίες μέσω της νέας ψηφιακής τεχνολογίας.

Τι είναι όμως ο  Ψηφιακός Κινηματογράφος ;

Η αντικατάσταση του παλιού 35 mm προβολέα ταινιών σας με ένα νέο ψηφιακό κινηματογραφικό προβολέα είναι μια αναβάθμιση για τον κινηματογράφο σας παρόμοια με την αντικατάσταση της αναλογικής κασέτας  με το MP3 ή CD για τη μουσική συλλογή σας.

Η γρατσουνιές, το ξεθώριασμα και jitter της ταινίας από επαναλαμβανόμενες προβολές είναι κάτι που πια ανήκει στο παρελθόν, αφού η νέα τεχνολογία εγγυάται τη συνεπή φωτεινότητα της εικόνας, την απόλυτη ποιότητα και τα ζωντανά χρώματα μέσω της ψηφιακής προβολής .

Κάθε νέα παράσταση μοιάζει σαν να παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην οθόνη. Το ψηφιακό αντίγραφο ακόμα και μετά από την 1000ή προβολή είναι τό ίδιο ποιοτικά όσο η πρεμιέρα της ταινίας εξασφαλίζοντας  την τέλεια αναπαραγωγή.


Η ευελιξία του προγραμματισμού με την νέα ψηφιακή τεχνολογία και οι προηγμένες επιλογές εξασφαλίζουν σημαντικές μειώσεις στα κόστη λειτουργίας. Παράλληλα  μπορούν να διευρύνει συμαντικά τις πιθανές πηγές εσόδων για τους αιθουσάρχες.


• Κορυφαίο χαρακτηριστικό της νέας ψηφιακής τεχνολογίας στον κινηματογράφο αποτελεί η δυνατότητα τρισδιάστατων 3D προβολών όχι μόνο κινηματογραφικών παραγωγών αλλά και  live αθλητικών μεταδόσεων, μουσικών συναυλιών κτλ. η συγκεκριμένη δυνατότητα εξασφαλίζει απεριόριστες  επιλογές διαχείρισης και εκμετάλλευσης των κινηματογραφικών αιθουσών.

Εμείς στην FutureBox  στοχεύουμε να συμβάλουμε στην επίτευξη κορυφαίας ποιότητας στην ψυχαγωγία, υποστηρίζοντας και προσφέροντας  στους αιθουσάρχες  μια τεράστια γκάμα από οικονομικά αποδοτικών ψηφιακών λύσεων με το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες της κινηματογραφικών αιθουσών, προσφέροντας λύσεις, που θα δημιουργήσουν μακροπρόθεσμα έσοδα, και θα βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή κινηματογραφική εμπειρία.

Γιατί  Ψηφιακός Κινηματογράφος;

Ο Ψηφιακός κινηματογράφος έχει αναγάγει ήδη τις ταινίες και την κινηματογραφική  εμπειρία σε νέα συναρπαστικά εμπειρία, τόσο με την απίστευτη ποιότητα εικόνας μέσο των ψηφιακών κινηματογραφικών προβολέων αλλά και τη δημιουργικότητα που επιτρέπουν τα νέα εργαλεία. Ο ψηφιακός κινηματογράφος δεν αποτελεί πλέον επιλογή.  ​​Είναι στρατηγική προτεραιότητα για οποιαδήποτε σύγχρονη  επιχείρηση.

Ο Ψηφιακός κινηματογράφος δίνει τη δυνατότητα:

  1. Της καλύτερης τεχνολογικά διαθέσιμης ποιότητας εικόνας και ήχου.
  2. Την ευρύτερη επιλογή των εναλλακτικών επιλογών προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών με αθλητικά γεγονότα, ζωντανές εκδηλώσεις, συναυλίες αλλά  και την ικανότητα να τα αναπαραγάγει σε 3D.
  3. Την δυνατότητα προβολής των όλο και περισσότερων κινηματογραφικών 3D παραγωγών από τα κορυφαία στούντιο.
  4. Την μετατροπή του κινηματογράφου στον απόλυτο προορισμό για διασκέδαση εκτός σπιτιού.

 

3D Digital Cinema
Η DLP Cinema ® τεχνολογία είναι η μόνη τεχνολογία σινεμά που μπορεί να προβάλει εικόνες 3D σε απίστευτα γρήγορο ρυθμό και το κάνει με την μεγαλύτερη ανάλυση (4Κ - 4096
x2160 pixel) από οποιαδήποτε άλλη λύση στην αγορά.